ePortal.BG
МЪЖЪТ НА ЖЕНА МИ комедия

МЪЖЪТ НА ЖЕНА МИ


23 гласаАктьори:
Кирил Ефремов Кирил Ефремов Ненчо Илчев Ненчо Илчев Мария Сапунджиева Мария Сапунджиева

Времетраене: 95 мин.
МЪЖЪТ НА ЖЕНА МИ 
комедия от Миро Гавран
Музикално оформление: Мариус Куркински
С участието на: Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

МЪЖЪТ НА ЖЕНА МИ комедията от Миро Гавран

поставена с вещото музикално оформление на Мариус Куркински, представлява един иновативен поглед върху класическата тема за любовта, изневярата и човешките взаимоотношения. С участието на звездния актьорски състав, включващ Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов, постановката обещава едно незабравимо театрално преживяване, съчетаващо дълбоки философски размисли с изобилие от смях.

Темата за изневярата и комплексността на човешките отношения е представена в "Мъжът на жена ми" по един особено оригинален и забавен начин. Пиесата изследва границите на лоялността и доверието, както и възможността за преодоляване на трудностите във връзките чрез разбиране и прошка. Интригата, която се разгръща на сцената, позволява на актьорите да се изявят в цялата палитра от емоционални състояния - от искрена радост през гнев до дълбока скръб, предлагайки на публиката едно истински многопластово изживяване.


Актьорите Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов

предават сложността на своите персонажи със завидна лекота и дълбочина. Сапунджиева в ролята на оставената жена показва широк диапазон от емоции, от силата и независимостта до уязвимостта на своя персонаж. Илчев и Ефремов, от друга страна, предлагат убедителни и многоизмерни изображения на мъжете в живота ѝ, разкривайки сложността на мъжката психика.

 

Музикалното оформление на Мариус Куркински

добавя още един слой към въздействието на пиесата, подчертавайки ключовите моменти със специално подбрани музикални теми. Сценографията, от своя страна, е създадена така, че да подкрепя динамиката на сюжета, като в същото време предлага визуално впечатляващ фон на действието.

Купи билети за "Мъжът на жена ми"

пиеса, която успява да балансира перфектно между лекотата на комедията и тежестта на философските въпроси, които поставя. Това е спектакъл, който предизвиква смях и в същото време кара зрителите да размислят върху собствените си житейски избори и отношения. Със своя забавен, но проницателен подход към сериозните теми от живота, постановката се превръща в задължително преживяване за всеки театрален ценител, търсещ както развлечение, така и дълбочина в изкуството.
Много смях и философски размисли очакват зрителите, които ще гледат новата постановка на Мариус Куркински, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Това е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете. Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават Кирил Ефремов и Ненчо Илчев.
 
Именно те ще завържат интрига на сцената и ще си разменят болезнените реплики от творбата на един от най-големите хърватски драматурзи.

Техните герои са хора, които са имали много трудности в живота си, но намират сили да продължат, въпреки болката. Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си. Според режисьора пиесата не може да се нарече точно комедия, но екипът е акцентирал именно на смешните неща от битието ни. Дори и изневярата е погледната от странно-смешния ъгъл. Комедия, в която персонажите живеят греховно и го съзнават. Достигат много прозрения, а не се променят. Още в самото заглавие има сигнал за интересно, атрактивно, но опасно съществуване. Възможно ли е жена ми да си има мъж?! Защо се стига до такава натрапчива и "шантава" ситуация? Къде са причините? В политическия преход, в трудното оцеляване, в тайните на любовта? Или че няма кой да надникне в моята душа, в стаята на моето детство?!
последно представление:
01.03.2024 19:30 ФК, ЗАЛА 2 Варна