ePortal.BG
Комедийното представление на Емилия Павлова и режисьора Иван Матев МЪЖ МЕЧТА

МЪЖ МЕЧТА


7 гласа
09 Септември 2024 19:30Варна - ФК, ЗАЛА 2 билети
Актьори:
Иван Матев - Супер Любо Иван Матев - Супер Любо Таня Кожухарова Таня Кожухарова Десислава Николова-Моралес Десислава Николова-Моралес

Времетраене: 95 мин.
МЪЖ МЕЧТА
Автор: Емилия Павлова
Режисьор: Иван Матев
Сценограф: Светла Колева 
Участват: Станислава Ганчева, Таня Кожухарова, Десислава Моралес, Иван Матев
Продуцент: Theatro отсам канала

enlightenedСпециални ВИП места на сцената с цена 40.00 лв. Могат да бъдат закупени единствено от билетен център Българан

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в Двореца на културата и спорта и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Комедия МЪЖ МЕЧТА

Театрална постановка, която разкрива тънкостите на любовта и връзките. Театралната сцена е място, където животът често се пресъздава в най-различни форми - от драматични разкази до комични ситуации, които ни карат да се смеем и замисляме едновременно. "Мъж мечта", новата постановка на Theatro отсам канала, е точно такава комедия, която умело съчетава смях и дълбоки житейски истини. Под режисурата на Иван Матев и с участието на актьорите Станислава Ганчева, Таня Кожухарова, Десислава Моралес и самият Иван Матев, този спектакъл обещава да бъде истинско удоволствие за зрителите.

В центъра на историята са три жени,

всяка със своите уникални характеристики и мечти. Таня Кожухарова, Станислава Ганчева и Десислава Моралес играят ролите на дами, които са се впуснали в надпревара за сърцето на мистериозен господин, изигран от Иван Матев. Техните усилия ги въвличат в поредица от комични ситуации, неочаквани обрати и драматични откровения, които разкриват много за природата на връзките и любовта.

В "Мъж мечта" трите жени се впускат в надпревара за сърцето на тайнствен господин.
Всеки от тях има своята уникална история и характер, които добавят дълбочина и разнообразие в постановката.

Таня Кожухарова представя образа на жена,

която изглежда уверена и самоуверена, но всъщност носи множество съмнения и страхове. Нейният герой символизира жената, която е научена да скрива своите истински чувства зад маска на независимост и сила. Тя е готова да използва всякакви средства, за да спечели сърцето на мъжа, който смята за "мъж мечта".

Станислава Ганчева играе ролята на романтичка,

която вярва в истинската любов и в идеята, че някъде там има един специален човек, който е предназначен за нея. Нейният герой е нежна и мечтателна натура, която обаче трябва да се сблъска с реалността и да разбере, че любовта не винаги е такава, каквато я представят в книгите и филмите.

Десислава Моралес добавя комичен елемент с ролята на практичната и реалистична жена,

която не вярва в романтични илюзии. Тя е скептична към идеята за "мъж мечта" и предпочита да се доверява на логиката и разума. Нейният герой често предоставя най-забавните моменти в пиесата, като същевременно подчертава важността на реализма във взаимоотношенията.

Режисьорът Иван Матев,

известен с умението си да създава дълбоки и многопластови постановки, отново демонстрира своя талант в "Мъж мечта". Под неговото ръководство, актьорите се превъплъщават в своите роли с изключителна точност и емоционална сила. Сценографът Светла Колева допълва постановката със своите визуални решения, които не само подчертават комичните елементи, но и създават подходяща атмосфера за разгръщане на драматичните моменти.

"Мъж мечта" се занимава с вечните въпроси, които вълнуват всеки човек: Какво всъщност искат жените? Съществува ли идеалният мъж? И какво сме готови да направим, за да спечелим любовта на нашите мечти? Постановката разглежда тези теми чрез смешни, но и трогателни сцени, които разкриват дълбоките истини за човешките взаимоотношения. Тригерите на комедията са в ежедневните ситуации и в смешните недоразумения, които често съпътстват любовния живот.

"Мъж мечта" разглежда множество теми,

които са актуални и важни за съвременното общество.

Любов и взаимоотношения

Една от основните теми в пиесата е любовта и взаимоотношенията между хората. Пиесата изследва различни аспекти на любовта - от романтичната и идеализирана представа за "мъж мечта" до реалистичния и понякога болезнен опит от връзките.

Женската солидарност и конкуренция

Друга важна тема е женската солидарност и конкуренция. Въпреки че трите жени са в конкуренция за сърцето на един и същ мъж, те също така откриват, че имат много общо и могат да бъдат подкрепа една за друга. Тази тема показва сложността на женските взаимоотношения и важността на солидарността и подкрепата.

Идеализацията и реалността

Пиесата също така разглежда разликата между идеализацията и реалността. Чрез своите герои, постановката показва как нашите идеализирани представи за любовта и перфектния партньор често се сблъскват с реалността и как този сблъсък може да ни помогне да растем и да се развиваме.

Актьорският състав на "Мъж мечта"

впечатлява с изпълненията си. Станислава Ганчева, Таня Кожухарова и Десислава Моралес успяват да предадат широк спектър от емоции - от комични до дълбоко драматични. Иван Матев, в ролята на мистериозния мъж, около когото се върти цялата интрига, демонстрира изключителен актьорски талант, придавайки на своя герой както чар, така и сложност.

Пиесата умело балансира между комедия и драма. Смехът се ражда от неочакваните обрати и комичните ситуации, в които попадат героините, докато драмата идва от техните лични откровения и вътрешни конфликти. Постановката не се страхува да покаже и по-тъмните страни на любовта, като ревността и несигурността, но го прави по начин, който позволява на зрителите да се смеят на себе си и на своите собствени преживявания.

Купи билети за "Мъж мечта" от ePortal.BG

постановка, която със сигурност ще остави трайни впечатления у зрителите. Съчетавайки умело хумор и дълбоки житейски теми, тя предлага не само забавление, но и повод за размисъл. Благодарение на изключителния актьорски състав и талантливия екип, който стои зад нея, този спектакъл обещава да бъде едно от значимите театрални събития на сезона.
Постановката не само забавлява, но и предизвиква публиката да се замисли върху своите собствени възгледи за любовта, взаимоотношенията и идеалите. Тя е едно истинско театрално бижу, което не бива да бъде пропуснато. Със своите ярки герои, комични ситуации и дълбоки послания, "Мъж мечта" е постановка, която заслужава вниманието на всеки любител на театъра.
Има ли мъж мечта? Какво всъщност искат жените?

Три дами /Таня Кожухарова, Станислава Ганчева, Десислава Моралец/ се впускат в шеметна надпревара за сърцето на тайнствен господин / Иван Матев/, но се оказват във вихър от комични ситуации, изненадващи обрати и драматични откровения в умната комедия "Мъж мечта?".

Падат задръжки, разбиват се стереотипи, вадят се скрити оръжия, защото на война и в любовта всичко е позволено.

В тази изненадваща комедия ще откриете неподозирани тайни за връзките и любовта. Ябълката на раздора се търкулва, за да могат трите героини да стигнат до неподозирани откровения и да си зададат въпроса: съществува ли идеалният мъж и дали ще избере точно мен?
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.