ePortal.BG
Илчев, Колева, Ранков, Къркеланов, Радоев, Данданова и Дойнов в „НОЖИЦА ТРЕПАЧ“

НОЖИЦА ТРЕПАЧ


8 гласаАктьори:
Ненчо Илчев Ненчо Илчев Веселин Ранков Веселин Ранков Георги Къркеланов Георги Къркеланов Стефания Колева Стефания Колева Иван Радоев Иван Радоев Гергана Данданова Гергана Данданова Александър Дойнов Александър Дойнов

Времетраене: 98 мин.
НОЖИЦА ТРЕПАЧ
Автор: Брус Джордан и Мерилин Ейбръмс
Постановка: проф. д-р Ивайло Христов
Участват: Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Стефания Колева, Ненчо Илчев, Иван Радоев, Гергана Данданова, Александър Дойнов
Сценография: Нина Пашова, Музика: Дони - Добрин Векилов
Костюми: Кремена Халваджиян, Превод: Златна Костова
Гастрол на театър "Българска армия"
 

Сподели

“Ножица-трепач” е театрална постановка,

която те предизвиква да станеш не само зрител, но и участник в разгадаването на мистериозното убийство на известна пианистка. Пиесата е авторско творение на Брус Джордан и Мерилин Ейбръмс, а постановката е дело на проф. д-р Ивайло Христов.

За пръв път методът на интерактивното представление е поднесен от бляскав букет от актьори, които заслужено събират овациите за несъмненото им умение да импровизират, да забавляват и разсмиват и най-резервирания зрител.
 

В ролите на заподозрените се срещат талантливи актьори като

Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Стефания Колева, Ненчо Илчев, Иван Радоев, Гергана Данданова и Александър Дойнов. Сценографията е дело на Нина Пашова, музиката е композирана от Дони-Добрин Векилов, а костюмите са дело на Кремена Халваджиян. Преводът е на Златна Костова.
 

“Ножица-трепач” е гледана от милиони зрители по целия свят

и се гордее със статута на любима комедия на Америка. Всяка вечер действието взема различен обрат, като всеки зрител има уникалната възможност да определи с гласуване каква да бъде развръзката на криминалното уравнение.

Тази театрална постановка е със силен заряд от емоции и напрежение, които те ще изпиташ заедно с героите. Ако искаш да се потопиш в света на криминалните разследвания и да се забавляваш с приятели, “Ножица-трепач” е точното място за теб. Не пропускай да станеш част от тази незабравима театрална преживявка на гастрол в театър "Българска армия".
 

“Ножица-трепач” е пълна с изненади и неочаквани обрати

които никой не може да предвиди. Освен увлекателната история, постановката се отличава и със забавните и креативни моменти. Зрителите не само ще се забавляват, но и ще бъдат активно въвлечени в сюжета, като ще трябва да дават отговор на въпросите на разследването.
В театъра "Българска армия" пиесата се изигра за 100-ти път, което е огромна похвала за постановката и актьорите. Зрителите могат да очакват невероятно изживяване, където те сами ще определят крайния изход на сюжета.
Актьорите изиграват ролите си с невероятна енергия и професионализъм, като успяват да накарат зрителите да се чувстват като част от разследването. Сценографията е добре проработена и създава илюзията, че зрителите са в средата на действието.

“Ножица-трепач” е един уникален театрален проект, който ще те зареди с емоции, ще те забавлява и ще те остави с желание да го гледаш отново и отново. Не пропускай възможността да станеш част от това уникално преживяване и да се потопиш в света на криминалните разследвания.
Ти, който четеш тези редове, не си просто зрител! Ти имаш уникалния шанс да бъдеш сценарист и режисьор на това, което ти предстои да видиш. Какво е то? “Ножица-трепач” е една пиеса, в която всяка вечер се извършва убийство. Жертвата е известна пианистка, а заподозрени са всички, които са я познавали.

Всеки от тях има мотив, но извършителят е един. Започва разследване, в което и ти можеш да участваш и да решиш отговора на загадката. “Ножица-трепач” е уникално динамично представление, което нито веднъж не се повтаря. Защото всеки път действието взема различен обрат. Благодарение на теб- зрителя. “Ножица-трепач” е любимата комедия на Америка. Играна е повече от прочутите спектакли “Котките” и “Клетниците”.

“Ножица-трепач” е гледана от 6 000 000 души по света и счупи рекордите по зрителски интерес и в България. На 24 ноември спектакълът се изигра за 100-ен път на сцената на театър "Българска армия".Формулата на този успех стъпва на касовата американска комедия с отворен финал. За зрителите остава удоволствието да разнищват едно престъпление и сами да определят с гласуване каква да бъде развръзката на криминалното уравнение.
последно представление:
04.05.2023 19:30 ФК, ЗАЛА 1 Варна