ePortal.BG
постановката „Одървеният“ на Анатолий Крим

ОДЪРВЕНИЯТ


5 гласаАктьори:
Александър Дойнов Александър Дойнов Галин Найденов Галин Найденов Илияна Лазарова - Аначкова Илияна Лазарова - Аначкова Ованес Торосян Ованес Торосян

Времетраене: 95 мин.
"ОДЪРВЕНИЯТ"
Комедия по Анатолий Крим
Режисьор: Станислав Дойнов
Продуцент: Деляна Маринова - Джуджи

В ролите:
Лиза - Илияна Лазарова-Аначкова
Аркадий - Ованес Торосян
Санитар - Васил Грънчаров
Утешител - Галин Найденов
Чичо Паша - Сашо Дойнов
 
  • Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
  • При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви

 

Сподели
„Одървеният“е театрално, комедийно представление по пиеса на Анатолий Крим. Той е автор на 10 книги с проза – романи, повести, сборници с разкази, издадени в тираж над четиристотин хиляди екземпляра, на множество пиеси, които се играятв много странипо света. По негови сценарии са снимани пет игрални филма. Удостоен е с редица национални и международни награди и отличия. На българскиезикдо момента са издадени две негови книги – емблематичните „Разкази за еврейското щастие“, излизали два пъти в Украйна на руски език, като първото издание е било изчерпано буквално за дни, ав последствие книгата е преведена на украински, полски, английски, сръбски, арменски, иврит \ИК „Панорама“, 2008\, и сборника му с избрани пиеси \изд. „Български писател“, 2009 \. А от 2010 година в няколко столични и извънстолични театри с успех се играят три от неговите пиеси.„Одървеният“ е черна комедия, в която разбираме, че животът и смъртта могат да бъдат забавни, че не е много трудно да ги преживеем с усмивка и трябва ли да променим нещо, ако живота ни даде втори шанс; оглеждаме ли се в очите на хората около нас и че можеш да оцеляваш във всякакви ситуации, и всъщност много трудно се умира – една чудесна житейска история, която дава весел и сатиричен отговор на въпроса кога краят на живота може да стане ново начало.
последно представление:
15.11.2022 19:30 ФК, ЗАЛА 1 Варна