ePortal.BG
 една от най-популярните английски пиеси на съвремието - ОТБЛИЗО от Патрик Марбър

ОТБЛИЗО


18 гласа
29 Октомври 2024 19:00Варна - ФК, ЗАЛА 1 билети


11 Декември 2024 19:00Варна - НЧ "П.Р.Славейков" билетиРежисьор:
Антон УгриновАнтон Угринов

Актьори:
Александър Сано Александър Сано Башар Рахал Башар Рахал Луиза Григорова - Макариев Луиза Григорова - Макариев Любомира Башева Любомира Башева

Времетраене: 99 мин.
"ОТБЛИЗО" от Патрик Марбър
Режисьор: Антон Угринов
С участието на: Луиза Григорова, Башар Рахал, Александър Сано, Любомира Башева
Превод: Сава Драгунчев
Сценография и костюми: Елис Вели
Музика: Калин Николов
Продуцент: Силвърнойз Фрейм

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Театралната постановка "ОТБЛИЗО" е история,

която разкрива сложните и противоречиви аспекти на любовта. Авторът Патрик Марбър ни води през заплетени връзки и вълнуващи емоции, като разглежда понятията за любовен четириъгълник, безрезервна любов и мъжка солидарност.

Поставяйки фокус върху живота на жените над 35 години,

"ОТБЛИЗО" разкрива въпросите,които възникват в тяхната същност, когато се появява "една по-млада". Поставяйки жените в центъра на действието, постановката създава мощна и откровена разговорна пиеса, която излага нашите най-интимни страхове, желания и съмнения.

Актьорският състав на постановката е впечатляващ

и съчетава талантирани и известни имена в българския театър. Луиза Григорова, Башар Рахал, Александър Сано и Любомира Башева създават силни и автентични герои, които на сцената пресъздават сложните емоционални и психологически аспекти на любовта. Тяхната изключителна игра ни пренася в света на страстта, съмненията и предизвикателствата, пред които се изправят героите.

Режисьорът Антон Угринов

създава динамично и емоционално изживяване за зрителите, водейки ги през сложни и неочаквани сюжетни обрати. Сценографията и костюмите, дело на Елис Вели, придават на постановката естетическа красота и визуална изразност, които създават подходящата атмосфера за развитието на драмата.

Музиката, създадена от Калин Николов,

допълва и подчертава емоционалната същност на постановката. Мелодиите ни пренасят в дълбините на героите и ни помагат да се вгледаме в техните вътрешни противоречия и стремежи.

"ОТБЛИЗО" е театрална постановка,

която предлага на зрителите вълнуващо и многообразно изживяване. Откривайки връзките между героите, тя ни провокира да размислим за собствените ни взаимоотношения и как да се справим с предизвикателствата на любовта. Постановката ни предлага смесица от смях, емоции и размисъл, които ще задържат зрителите в театъра до последната сцена.

"ОТБЛИЗО" е неустоима комбинация от страст,

измама и сълзи, събрани в една уникална постановка. Не пропускайте възможността да се потопите в света на любовта и да бъдете свидетели на мощната актьорска игра и изумителния талант на Луиза Григорова, Башар Рахал, Александър Сано и Любомира Башева.
 

Резервирайте и купете своите билети онлайн в ePortal.BG

и се насладете на незабравимо театрално изживяване, което ще ви докосне до сърцето и ви остави с множество емоции и въпроси за смисъла на любовта и отношенията.

Съществува ли любовен четириъгълник? Има ли безрезервна любов? Мъжка солидарност?
В живота на всяка жена над 35 ли се появява „една по-млада“?
“Отблизо” е безпощадна дисекция на любовта, гарнирана с лъжи, изневери, ревност, страст, сълзи и много смях.