„ПЕТЪК 13“ - комедия от Жан Пиер Мартинез

ПЕТЪК 13


11 гласаАктьори:
Мариана Миланова Мариана Миланова Христо Гърбов Христо Гърбов Мария Сапунджиева Мария Сапунджиева

Времетраене: 84 мин.
"ПЕТЪК 13" 
Комедия от Жан Пиер Мартинез
Режисьор: Георги Кадурин
С участието на: Христо Гърбов, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова
 
  • Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
  • При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Театралната постановка "Петък 13" е едно забавно

и забележително представление, което успява да впечатли зрителите си. Комедията е дело на Жан Пиер Мартинез, а режисьор на постановката е Георги Кадурин.

В нея участват три талантливи актьора

Христо Гърбов, Мария Сапунджиева и Мариана Миланова.

Действието на "Петък 13" се развива в лондонския дом на Джон и Кристин

които очакват двама свои приятели за вечеря. Един от тях, Натали, пристига разстроена, защото научава, че самолетът, с който съпругът й се прибира за Коледа, се е разбил в морето и той може да е загинал. В този момент се обявява, че Джон и Кристин спечелиха супер джакпота, което променя динамиката на вечерята и води до редица забавни ситуации.

Актьорите са изключително добри в изпълнението на своите роли и успяват да внесат много хумор в представлението.

Христо Гърбов е наистина великолепен в ролята на Джон,

който опитва да се справи с новината за спечеления джакпот, докато същевременно се опитва да успокои Натали. Мария Сапунджиева е също толкова убедителна в ролята на Натали, която преживява емоционален кризис и опитва да се справи с неочакваната новина. Мариана Миланова е чудесна в ролята на Кристин, която се опитва да стабилизира ситуацията и да накара всички да задържат емоциите си.

Сценографията и костюмите са изключително добре изработени и придават реалистичност на действието. Режисьорът Георги Кадурин е успял да създаде забавно и емоционално заредено представление, което заслужено се радва на успех у нас.

Джон и Кристин очакват двама свои семейни приятели на вечеря в лондонскияси дом. Натали пристига разстроена, без съпруга си, току-що научила, чесамолетът, с който той се прибира за Коледа, се е разбил в морето. Докатодомакините очакват (заедно с нея) новини дали Патрик е сред оцелелите...неочаквано научават, че са спечелили супер джакпота същата вечер. Оттамнататък ключовите думи са „контролиране на емоциите“ и „скрий радостта си“...И това е само началото на една вечер, изпълнена с обрати, завои вотношенията и неочаквани откровения.
последно представление:
14.07.2023 19:30 ФКЦ, ЗАЛА 1 Варна