ePortal.BG
комедийната постановка ПИЕСАТА, КОЯТО СЕ ОБЪРКА с режисьор Асен Блатечки

ПИЕСАТА, КОЯТО СЕ ОБЪРКА


13 гласа


Режисьор:
Асен БлатечкиАсен Блатечки

Актьори:
Калин Врачански Калин Врачански Малин Кръстев Малин Кръстев Николай Урумов Николай Урумов Филип Аврамов Филип Аврамов Рада Кайрякова Рада Кайрякова Стелиян Николов Стелиян Николов Добриела Попова Добриела Попова Изабела Иванова Изабела Иванова Константин Николов Константин Николов Стефан Кондров Стефан Кондров

Времетраене: 97 мин.
ПИЕСАТА, КОЯТО СЕ ОБЪРКА
Комедия от Хенри Луис, Джонатан Сейър и Хенри Шийлдс
Превод: Златна Костова
Режисьор: Асен Блатечки
Сценография: Анелия Райкова
Участват: Калин Врачански, Малин Кръстев, Николай Урумов, Филип Аврамов, Рада Кайрякова, Добриела Попова, Стелиян Николов, Изабела Иванова, Константин Николов, Стефан Кондров
Продуцент: ДКТ "Иван Димов"

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след началото на спектакъла. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

ПИЕСАТА, КОЯТО СЕ ОБЪРКА - театрален шедьовър в света на комедията

"Пиесата, която се обърка", е театрален шедьовър, който се превърна в едно от най-ярките и запомнящи се събития на театралната сцена в България. Под режисурата на Асен Блатечки

и с участието на изтъкнати актьори

като Калин Врачански, Малин Кръстев, Николай Урумов, Филип Аврамов и други, тази комедия представлява неповторимо преживяване за зрителите. Пиесата, написана от Хенри Луис, Джонатан Сейър и Хенри Шийлдс, е уникално съчетание на хумор, непредсказуемост и артистичен гений.
Актьорите, включително Рада Кайрякова, Добриела Попова, Стелиян Николов, Изабела Иванова, Константин Николов, Стефан Кондров демонстрират впечатляващи актьорски умения, като се справят блестящо с предизвикателството да представят два различни персонажа едновременно - техния реален актьорски образ и техния персонаж в "Убийство в имението Хавършъм". Те изпълняват своите роли с изключително усещане за комично време и физическа комедия, което допринася за безупречната забавност на пиесата.

"Пиесата, която се обърка" е пиеса в пиесата,

която разказва за самодейна трупа, опитваща се да постави своята версия на криминална мистерия в стил Агата Кристи - "Убийство в имението Хавършъм". Отначало изглеждаща като типична детективска история, пиесата бързо се превръща в хаос, когато актьорите и екипът се сблъскват с поредица от комични нещастия и злополуки. Постановката предлага уникален поглед зад кулисите на театралната продукция, където всичко, което може да се обърка, се обърква.

Асен Блатечки, като режисьор,

умело навигира между хаоса и комедията, поддържайки постоянен темп на представлението. Сценографията, създадена от Анелия Райкова, е изключително важна за развитието на пиесата, като добавя към хаотичната и комична атмосфера. Сценичният дизайн и костюмите са внимателно изработени, за да подчертаят както театралния характер на представлението, така и комедийните аспекти на историята.
 

Купи билети за ПИЕСАТА, КОЯТО СЕ ОБЪРКА

изключителен театрален опит, който съчетава брилянтен сценарий, майсторска актьорска игра и изобретателна режисура. Тази комедия предлага неповторима смесица от смях, изненади и театрално изкуство, като по този начин се превръща в задължително преживяване за всеки любител на театъра. Спектакълът оставя зрителите с чувство за възхищение от креативността и хумора, които могат да бъдат постигнати на сцената, и доказва, че в света на театъра дори хаосът може да бъде източник на неповторимо удоволствие.
„Пиесата, която се обърка“ обещава да бъде една от най-забавните и развлекателни събития на театралната карта в България.

Отличена с награда „Оливие“ – 2015 г., за най-добра нова комедия, тя представлява пиеса в пиесата. Сюжетът проследява театралния живот на една самодейна трупа, която най-накрая е успяла да намери текст с роли за всички свои актьори, а именно „Убийство в имението Хавършъм“. Това е една типична криминална мистерия тип Агата Кристи. В ръцете на предразположените към злополуки театрали, преди да се усетите, пиесата бързо се превръща в театрална катастрофа във всеки един смисъл на думата.

„Пиесата която се обърка“ ви предлага да надникнете в цялата забавна драма зад и пред кулисите. Всичко което можете да си представите /и не само/, се обърква по време на пиесата!

Вижте как актьорите и екипът се борят със зъби и нокти да разплетат до край тази завързана криминална история,, преминавайки през редица трудни и безумно смешни
проблеми, които се пораждат на живо пред публиката, без изобщо да са планирани.
последно представление:
19.03.2024 19:00 ФКЦ, ЗАЛА 1 Варна