ePortal.BG
Комедийната постановка ПОЗНАЙ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЕЧЕРЯ с актьорите Мариан Бачев, Диана Любенова и Антоан Петров

ПОЗНАЙ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЕЧЕРЯ


6 гласа


Режисьор:
Росен БеловРосен Белов

Актьори:
Антоан Петров Антоан Петров Диана Любенова Диана Любенова Мариан Бачев Мариан Бачев

Времетраене: 91 мин.
"ПОЗНАЙ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЕЧЕРЯ"
от Адриен Ракка
Режисьор: Росен Белов
Участват: Диана Любенова, Мариан Бачев и Антоан Петров
Продуцент: ДКТ "Константин Величков"

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след началото на спектакъла. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

ПОЗНАЙ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЕЧЕРЯ комедия,

която се издига като един от най-забавните и остроумни спектакли на съвременния театрален репертоар. Съчетанието от драматични обрати, характерни за комедията на положенията, и изтънчения актьорски талант на Диана Любенова, Мариан Бачев и Антоан Петров, обещава на публиката едно незабравимо театрално преживяване.

Пиесата "Познай кой ще дойде на вечеря" на Адриен Ракка,

под режисурата на Росен Белов, разкрива историята на Даниел (изпълнен от Мариан Бачев), успешен адвокат, който се опитва да убеди своята съпруга Катрин (Диана Любенова), че прекарва вечерите си, подкрепяйки своя депресиран приятел Чарли (Антоан Петров - Анди). Когато Катрин настоява да срещне Чарли, Даниел е принуден да наеме актьор да изиграе ролята на неговия измислен приятел, водейки до поредица от комични ситуации и заблуди.

Тази постановка изследва теми като истината и измамата във взаимоотношенията,

важността на доверието и последствията от лъжите. Също така, пиесата поставя въпроси за самоличността и ролята, която всеки от нас играе в живота си, понякога без дори да осъзнава колко далеч може да засегне околните със своите действия.

В ролите си, Диана Любенова, Мариан Бачев и Антоан Петров

показват изключително актьорско майсторство, което допринася за динамиката и хумора на спектакъла. Любенова изобразява Катрин с убедителност и чувство за детайла, докато Бачев в ролята на Даниел успява да балансира между хитростта и отчаянието на своя персонаж. Петров добавя допълнителен слой комедия, като създава един уникален и запомнящ се Чарли.

Режисурата на Росен Белов изтъква умело комичния потенциал на текста,

като същевременно подчертава и по-дълбоките теми, пронизващи драмата. Сценографията, дело на Анелия Райкова, създава усещане за реализъм и близост с публиката, което е особено важно за комедията на положенията, където визуалните елементи често подкрепят хумора и сюжетните обрати.

Купи билети за "Познай кой ще дойде на вечеря"

комедийна пиеса, която умело съчетава развлечение с дълбоко съдържание, предизвикващо зрителя да размисли над собствените си взаимоотношения и действия. Спектакълът предлага на публиката не само възможността да се наслади на изящния хумор и актьорско майсторство на звездния състав, но и да потърси отговори на важни житейски въпроси. Тази постановка е доказателство, че театърът остава мощно средство за изследване на човешката натура, предлагайки едновременно забавление и просветление.

Когато Даниел (Мариан Бачев), преуспяващ адвокат, за поредна вечер се връща в малките часове на нощта при съпругата си, Катрин (Диана Любенова ) с оправданието, че е бил при най-добрия си приятел, който е в депресия, тя не може да приеме това извинение, още повече че никога всъщност не е виждала въпросния приятел Чарли (Антоан Петров - Анди). Притиснат от Катрин, Даниел е принуден да покани Чарли на вечеря. Но липсата на реално съществуващ приятел поставя изобретателния адвокат в безумната ситуация да прибегне до услугите на случайно срещнат клиент на един бар. Как ще протече вечерята, какви рискове и обрати ще се стоварят върху главата на Даниел и дали Катрин ще познае кой всъщност е дошъл на вечеря? Това ще разберете, само ако гледате пиесата на Адриен Ракка “Познай кой ще дойде на вечеря?”

последно представление:
26.03.2024 19:00 ФК, ЗАЛА 1 Варна