ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО комедията на SKETCHBANDA

ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО


8 гласа


Актьори:
Димитър Туджаров - Шкумбата Димитър Туджаров - Шкумбата Мария Димитрова Мария Димитрова

Времетраене: 121 мин.
Ще посмеете ли да се посмеете?
Почивка на море или освежителен ремонт на баня, ние ви предлагаме и направата на плочки.
Да, плочки, но на корема... от смях.
Идеалната фитнес програма - два часа интензивен кардио смях за стягане на корема и отпускане на психиката.

В актьорската ни банда участват: Шкумбата, Мария Димитрова, Мая Гелева, Иваил Симеонов, Горан Иванов и Христо Симеонов. Сценографията и костюмите са създадени от Ясмин Манделли. Продуцентът е Веселин Стоянов - Лино, а сценаристите, съвсем типично за тях, се крият зад завесата.

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО: Комедията, която ни освобождава от повседневния стрес

Театърът е мястото, където реалността се превръща в искуство, а емоциите намират свой израз в актьорските изпълнения. В сърцето на този креативен свят, "ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО" се поставя като една неустоима комедийна постановка, която обещава да ни накара да забравим за повседневната рутина и да се потопим в света на смяха и забавлението.

В този зашеметяващ театрален спектакъл,

зрителите ще бъдат заплетени в мрежата на комични образи и неочаквани ситуации. Под режисурата на артистичния гений и участието на великолепни актьори като Шкумбата, Мария Димитрова, Мая Гелева, Иваил Симеонов, Горан Иванов и Христо Симеонов, "ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО" обещава да ни потопи в свят на неуморен смях и развлечение.

Тази комедийна сага е създадена с изключителен професионализъм

и внимание към детайла. Сценографията и костюмите, дело на изключително талантливия Ясмин Манделли, ще пренесат публиката във вълнуваща обстановка, която е идеална за разгръщането на комедийните перипетии.

Важна част от успешната реализация на тази постановка е продуцентът Веселин Стоянов - Лино, който създава идеалната платформа за срещата между таланта на актьорите и предвкуса на публиката за неустоима комедия.


ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО разказва истории от живота ни,

замесени в забавни и смешни ситуации. Повседневният живот се превръща в едно незабравимо пътуване през смешни инциденти, които ни карат да се усмихваме и се отпускаме.

В този скечове-базиран спектакъл, всяка история е като капка в комедийния океан.

Актьорите с лекота пресъздават над 60 различни образа, вдъхновени от ежедневието, социалните явления и лични преживявания. Смяхът на сцената се прелива към зрителите, които стават свидетели на комичните ситуации и се смеят с отворено сърце.

Тази постановка не е просто спектакъл, това е истинско изживяване.

Публиката ще бъде заредена с позитивна енергия и ще се потопи във вълнуващ свят на смяха и забавлението. На сцената "ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО" създава един магичен момент, в който времето спира, а всички се потапят в безкрайния океан на комедията.

Защото смяхът е уникалният език, който всички разбират, "ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО" е идеалният начин да се разнообрази живота с мигове на непрекъснат смях и наслада. Тази комедийна постановка ни доказва, че смяхът е най-добрият приятел на човека, който го освобождава от стреса и го прави по-щастлив.

Време е да освежим духа със смях и да се потопим в света на ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО на SKETCHBANDA

Забравете за ежедневните грижи и се наслаждавайте на невероятната игра на актьорите, които се грижат да ни зарадват и ни направят част от този чаровен свят на комедията. Не пропускайте този комедиен хит, който събира на едно място смях, забавление и позитивни емоции.

Билети за комедията ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО

- онлайн в ePortal.BG
- на касата на Театър БЪЛГАРАН

Какво е това?
Ще посмеете ли да се посмеете? Почивка на море или освежителен ремонт на баня, ние ви предлагаме и направата на плочки. Да, плочки, но на корема... от смях. Имаме идеалната фитнес програма - два часа интензивен, кардио смях за стягане на корема и отпускане на психиката. Ще поработим за вашето лятно настроение и през зимата, и ще се къпете в удоволствие, с удоволствие.

Ние знаем, че времето е пари и, именно за това, при нас смехът не се пести и скечовете си струват. Така че бъдете винаги в час, а в случая и в два часа, гарантиран смях в компанията на приятели, гарниран със свежи напитки в приятна обстановка!

А сега сериозно:
Създадохме едно ново комедийно шоу, което кръстихме Скеч Банда, в което зрелището е като шоу с кеч, но без боя и малко по-истинско. Ще Ви разсмиваме и забавляваме в продължение на 2 часа с кратки скечове по всякакви злободневни теми - житейски, социални и др. Много от случките са лични преживявания на екипа, други са плод на въображението на нашите сценаристи, а трети са заимствани от наши любими, комедийни формати. В актьорската ни банда участват Мария Димитрова, Мая Гелева, Иваил Симеонов, Горан Иванов и Христо Симеонов. Сценографията и костюмите са създадени от Ясмин Манделли. Продуцентът е Веселин Стоянов - Лино, а сценаристите, съвсем типично за тях, се крият зад завесата.

Във всяко шоу ще се забавлявате с над 60 различни образа, които ще сменят костюми по-бързо от механик сменящ гума в питстопа на състезание от Формула 1, докато вие се спуквате от смях.

Най-важно за нас е как се чувства публиката, а нашата единствена цел е всеки един зрител в залата да запази за дълго приятното усещане от преживяното с нас.

Казват, че смехът е здраве, ами много Ви здраве тогава. Очакваме Ви!
последно представление:
11.12.2023 19:00 ФКЦ, ЗАЛА 1 Варна