ePortal.BG
комедията на Лудвиг - ПРИМАДОНИ

ПРИМАДОНИ


3 гласа


Актьори:
Филип Янев Филип Янев Димитрина Гинева Димитрина Гинева Красимир Демиров Красимир Демиров

ПРИМАДОНИ - комедия от Кен Лудвиг
Режисьор: Стефан Спасов
Участват актьорите: Валери Марков,Филип Янев, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Георги Георгиев, Димитрина Гинева, Красимир Демиров и Любов Николова.
Продуцент: ДТ "Йордан Йовков"

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

"ПРИМАДОНИ" - комедията, която ще ви очарова и забавлява

Театралната постановка "ПРИМАДОНИ" е комедия,

написана от талантливия американски драматург Кен Лудвиг. Тази забавна и оригинална пиеса предлага комични ситуации, неочаквани обрати и много смях. Режисьорът Стефан Спасов пренася този култов текст на сцената с майсторство и креативност.

В ролите на гладуващите английски актьори,

които се представят за богати племенници на американска наследница, виждаме талантливите актьори Валери Марков, Филип Янев, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Георги Георгиев, Димитрина Гинева, Красимир Демиров и Любов Николова. Те превръщат пиесата в истинска магия на смяха и забавлението.

Представлението развива историята на двама актьори,

които пренасят шекспировски пиеси в Дивия запад и се преструват за племенници на богата американка. Но когато се оказва, че племенниците са на самото сърце на събитията момичета, актьорите са принудени да се преобразят с перуки, рокли и грим. Но за техно нещастие, те се влюбват в истинската наследница и нейната чаровна приятелка. В действието на пиесата се включва и самият Шекспир със своята прелестна "Дванайсета нощ". През хиляди перипетии, побеждава любовта.
 

"ПРИМАДОНИ" не само впечатлява с комичния си сюжет,

но и предоставя възможност на актьорите да се изявят със своя талант и игривост. В съчетание с режисурата на Стефан Спасов, те създават едно незабравимо театрално изживяване.

Тази пиеса неоспоримо напомня на един от най-известните холивудски филми - "Някои го предпочитат горещо", който също пресъздава комични ситуации и превъплъщения. "ПРИМАДОНИ" ни пренася в свят на забавление и хумор, като ни предлага истинско театрално изживяване, което няма да забравим.

Актьорите Валери Марков, Филип Янев, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Георги Георгиев, Димитрина Гинева, Красимир Демиров и Любов Николова със своите върхови изпълнения допринасят за атмосферата на веселба и развлечение на сцената. Техните актьорски умения и харизма правят "ПРИМАДОНИ" по-вълнуващ и непредсказуем.

Театралната постановка е продукт на ДТ "Йордан Йовков"

и продуцентската компания се гордее да представи този комедиен шедьовър пред публиката. Режисьорът Стефан Спасов е виртуоз в създаването на живописни сцени и майсторски управлява актьорските таланти.

Ако търсите вълнуващо и забавно театрално изживяване, "ПРИМАДОНИ" е точното представление за вас. Посетете представлението и се потопете в света на комедията и любовта, където нищо не е толкова сериозно и важно, колкото смяхът и щастието.
 

 

Билетите за "ПРИМАДОНИ" са вече в продажба в ePortal.BG,

така че купете своите и се насладете на вълнуваща вечер в компанията на талантливите актьори и непрекъснатия смях. Не пропускайте възможността да станете част от това незабравимо театрално изживяване.

Двама гладуващи английски актьори, играещи откъси от Шекспирови пиеси в сърцето на Дивия запад, решават да се представят за любимите племенници на богата американка, която на смъртния си одър ги издирва.После племенниците се оказват момичета и актьорите слагат перуки, рокли и грим.За свое нещастие се влюбват в истинската наследница и нейната чаровна приятелка.В действието се включва и Шекспир с неговата прелестна, изпълнена с превъплъщения „Дванайсета нощ“. След хиляди перипетии побеждава любовта.