ePortal.BG
постановката РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ с акторът Михаил Билалов

РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ


9 гласа
03 Септември 2024 20:00Варна - Летен театър билети
Актьори:
Михаил Билалов Михаил Билалов Юлиян Петров Юлиян Петров Гергана Христова Гергана Христова

Времетраене: 92 мин.
РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ
Комедия от Тристан Птижирар
Участват: Михаил Билалов, Юлиян Петров, Гергана Христова
Превод: Снежина Русинова Здравкова
Сценография и костюми: Петър Митев
Режисьор: проф. Здравко Митков
Гастрол на Младежки театър "Николай Бинев"

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Мнения на зрители:
„Фантастична комедийна постановка. Цялата публика беше като лафтрак през цялото време. Донова, Билалов и Луканов са прекрасни.“
–Георги

„Да се гледа! Няма такъв смях, много ми беше забавно!“
–Еми

„Силно препоръчвам постановката! Много смях има, а Михаил Билалов ми е любимец!“
–Боряна

„Струва си да се гледа.Забавна и приятна постановка.“
–Радо

„Много, много хубава постановка! Нищо чудно, че залата е винаги пълна!!!“
–Петър

„Отдавна не сме попадали на друго толкова забавляващо представление! Препоръчвам!!!“
–Криси


 

Сподели

РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ комедия от Тристан Птижирар

В света на театъра, където комедията и трагедията често вървят ръка за ръка, рядко се появява произведение, което да засегне дълбоките ни чувства, като същевременно ни кара неудържимо да се смеем. Такава е театралната постановка "Разделям двойки по домовете" – едно умело съчетание от остър ум, сърце и искрящ хумор. Под режисурата на проф. Здравко Митков и с участието на звездния актьорски състав, включващ Михаил Билалов, Юлиян Петров и Гергана Христова, тази постановка се превръща в незабравимо театрално преживяване, което публиката ще помни дълго.

Сюжетът се върти около Ерик (изигран от Михаил Билалов), професионалист в нелеката задача да разделя влюбени двойки по домовете. Неговата рутина обаче е хвърлена в хаос, когато един ден негова "цел" се оказва бившата му съпруга. Изпълнен с обрати, спектакълът предлага уникално разглеждане на любовта, отношенията и сложността на човешките взаимоотношения.
Музиката от маестро Милен Кукошаров и Кристиян Чернев на виолончело добавя още един слой към емоционалната палитра на представлението. Публиката се впуска в ролеркостер от емоции, от смях през сълзи до задълбочено самоосмисляне на собствените отношения и избори в живота.

Актьорска игра в комедията

Талантът на Михаил Билалов свети ярко в тази роля, показвайки неговата уникална способност да пренесе тежки теми чрез лек и игрив подход. Юлиян Петров и Гергана Христова са повече от просто поддържащи актьори – те са сърцето и душата на постановката, която вдъхновява и предизвиква. Химията между актьорите на сцената е неподправена и предава усещането за истинска драма, преплетена с моменти на искрен смях.

В тази постановка, Тристан Птижирар не само забавлява, но и отправя остър коментар за съвременното общество, където връзките често се разглеждат като преходни и заменими. "Разделям двойки по домовете" предизвиква зрителите да преосмислят собствените си представи за любовта, вярността и важността на истинските човешки взаимоотношения.

Купи билети за "Разделям двойки по домовете"

театрално представление, което оставя дълбок отпечатък. То е смело, забавно и невероятно човечно. Спектакълът предлага рядката възможност не само да се забавляваме, но и да се загледаме в себе си и да оценим това, което наистина има значение в живота. Във време, изпълнено с повърхностни взаимоотношения и бързо потребление на културни продукти, "Разделям двойки по домовете" изпъква като маяк на дълбочина, смисъл и безвремие.

Двама влюбени се срещат отново след 7 години, но по необичаен начин.  Ерик, който професионално се занимава с това, да се разделя с нежните половинките на други мъже, е изправен пред една малко по-специфична ситуация. В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена.


С лек хумор, доза мистерия и преплитане на различни чувства, постановката обещава едно истинско забавление над ежедневните ситуации.

С това заглавие авторът Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015. 
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.