ePortal.BG
„СВАТБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ“ комедия от Робин Хоудън

СВАТБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ


12 гласа


Актьори:
Тони Минасян Тони Минасян Филип Аврамов Филип Аврамов Мая Бежанска Мая Бежанска Илияна Лазарова - Аначкова Илияна Лазарова - Аначкова Христина Джурова Христина Джурова

Времетраене: 98 мин.
Гостува "Фери Арт"
"СВАТБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ" комедия от Робин Хоудън
Режисьор: Николай Гундеров 
С участието на: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова, Христина Джурова 
 
  • Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
  • При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Постановката "Сватба със закъснител" е комедия,

която забавлява публиката вече много години. Гостувайки в България под режисурата на Николай Гундеров, тази постановка доказа, че комедията винаги може да бъде актуална и забавна.

Участват актьорите:

Филип Аврамов изпълнява ролята на Бил, който почти да изпуска сватбата си с Рейчъл, играна от Мая Бежанска. Той е влюбен в друга жена, а тя, от своя страна, е обичаща го и не иска да го загуби. В същото време Том, игран от Тони Минасян, е влюбен в момиче, което е "тук", вместо да е "там". Камериерката Джули, която е играна от Илияна Лазарова, заблуждава всички с момиче на повикване, което води до много забавни ситуации. Христина Джурова също има забавна роля като майка на Рейчъл, която не е особено щастлива заради бъдещия зет си.

Комедията е изпълнена с много забавни и изненадващи обрати.

Героите са забавни и харизматични, а режисьорската работа на Николай Гундеров е впечатляваща. Сцената е изцяло адаптирана за представлението, което позволява на актьорите да се движат свободно и да се насладят на своята роля.

Между играта и забавата, "Сватба със закъснител"

е театрална постановка, която със сигурност ще ви забавлява и остави усмивка на лицето ви. Така че, ако искате да прекарате приятна вечер с приятели и се забавлявате, това е една постановка, която със сигурност трябва да видите.

Броени минути до сватбата!
Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре.
Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор.
Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо  да е „там”?  Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?
Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън.
Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.
последно представление:
08.12.2023 19:00 ФК, ЗАЛА 1 Варна
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.