ePortal.BG

СПАНАК С КАРТОФИ


16 гласаАктьори:
Антоан Петров Антоан Петров Иво Аръков Иво Аръков Кирил Ефремов Кирил Ефремов

Времетраене: 105 мин.
СПАНАК С КАРТОФИ
комедия от Золтан Егреши
Режисьор: Богдан Петканин
С участието на: Иво Аръков, Антоан Петров, Кирил Ефремов
Продуцент: ДКТ "Константин Величков"

Една безумно смешна и същевременно интелигентна, съвременна комедия. Тя е световен хит, поставен в повече от 23 страни, сред които: Германия, Русия, Чехия, Италия. Страни, в които футболът е огледало на живота, който ни заобикаля, от политика до псуващия фен.

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след началото на спектакъла. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Театралната постановка "СПАНАК С КАРТОФИ" е комедия,

написана от Золтан Егреши и поставена под режисурата на Богдан Петканин. Продуцент на спектакъла е ДКТ "Константин Величков". В тази забавна комедия актьорите Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов ще ви върнат към театъра със смешни ситуации и непредвидими обрати.

"СПАНАК С КАРТОФИ" представя комедийната история

на едно ястие, което обединява картофите и спанака. Тази комедийна симфония на вкусовете ни предлага смешни и забавни моменти, когато приготвянето на ястието се обърка, но в крайна сметка всичко се разрешава с много смях и забавление.

В спектакъла актьорите Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов

ще създадат неповторими персонажи, които ще ви забавляват и впускат във вълнуващата комична атмосфера на "СПАНАК С КАРТОФИ". Техните изпълнения и актьорска игра ще ви накарат да се смеете и да се забавлявате на цялото представление.

За да закупите билети за комедията СПАНАК С КАРТОФИ,

можете да го направите в онлайн платформата ePortal.BG или на касите на Tеатър БЪЛГАРАН. Там ще получите информация за наличността на билети и различните категории цени. Изберете желаната дата и час на спектакъла и осигурете си място в зрителната зала за едно незабравимо театрално изживяване.

Не пропускайте вълнуващата комедия "СПАНАК С КАРТОФИ" с участието на Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов. Подгответе се за смехотворни ситуации и незабравими моменти на сцената, които ще ви развеселят и оставят неповторими спомени.

Една безумно смешна и същевременно интелигентна, съвременна комедия. Тя е световен хит, поставен в повече от 23 страни, сред които: Германия, Русия, Чехия, Италия. Страни, в които футболът е огледало на живота, който ни заобикаля, от политика до псуващия фен.

Картофите и спанакът се обичат и това комедийно ястие го доказва нагледно. А когато са приготвени с масло, а не с олио, и са покрити с дебел слой мляко, яйца и натрошено сирене, ще го заобичате и вие. Особено, когато ги поднесяте топли и добавите в чинията три лъжици гъсто кисело мляко.
Имайте предвид, че това ястие обикновено го поднасяме кьм 19.30 часа и с изключени телефони, а също така имайте предвид, че печените картофки със спанак са по - вкусни, когато са приготвени с повече спанак. Ето защо не ви съветваме да намалявате количеството, което сме посочили в списъка с продукти. Можете да намалите морковите, лука, чесъна, но никога, никога спанака...
СПАНАК / КОМЕДИЯ - 900гр.
КАРТОФИ / ДРАМА - 300 гр.
ЛУК/МЕЛОДРАМА- 100 гр.
ЧЕСЬН / ПОЕЗИЯ - 1 глава
МАСЛО / САТИРА - 125 гр.
ЧЕРЕН ПИПЕР / ЧЕРЕН ХУМОР - 1 ч.л.
СОЛ ( на вкус )
И всичко това се готви 1.45 мин. от Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов
Специален гост: Благой Георгиев
последно представление:
29.01.2024 19:00 ФКЦ, ЗАЛА 1 Варна