ePortal.BG
комедията ТОМ, ДИК И ХАРИ - ТРИМА БРАТЯ ТЪПАНАРИ

ТОМ, ДИК И ХАРИ - ТРИМА БРАТЯ ТЪПАНАРИ


6 гласа


Актьори:
Филип Янев Филип Янев Димитрина Гинева Димитрина Гинева Красимир Демиров Красимир Демиров

ТОМ, ДИК И ХАРИ – ТРИМА БРАТЯ ТЪПАНАРИ
Комедия от Рей и Майкъл Куни
Режисьор Стефан Спасов
С участието на: Георги Георгиев, Филип Янев, Димитър Петров, Димитрина Гинева, Татяна Христова, Красимир Демиров, Любов Николова, Владимир Трендафилов
Продуцент: ДТ "Йордан Йовков"

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

ТОМ, ДИК И ХАРИ - ТРИМА БРАТЯ ТЪПАНАРИ

Комедията, която ще ви разсмее до сълзи!

Новата театрална постановка "Том, Дик и Хари - Трима братя тъпанари" със сигурност ще ви накара да се забавлявате и се наслаждавате на комичните ситуации, които се развиват на сцената. Тази забавна комедия е дело на Рей и Майкъл Куни, а режисьор на постановката е талантливият Стефан Спасов.

В ролите на тримата братя тъпанари

ще видим Георги Георгиев, Филип Янев и Димитър Петров, които със своята актьорска изразителност и комичност ще ви развеселят от началото до края на спектакъла. В постановката участват също и изключително талантливите актьори Димитрина Гинева, Татяна Христова, Красимир Демиров, Любов Николова и Владимир Трендафилов, които допринасят за неповторимото атмосфера на комедията.

Сюжетът на пиесата разказва за един щастлив ден

в живота на млада двойка, очакваща потвърждение за одобрение на осиновяване на дете. Всичко върви по план, докато братята на бъдещия баща не се намесват с невероятни идеи и водят до серия от комични и абсурдни ситуации. Те напълват къщата с контрабандни цигари, кашони с уиски, дори труп, разфасован на части, и двама нелегални емигранти. Как ще се справят героите с тези невероятни предизвикателства и ще успеят ли да оцелеят като семейство?

Рей и Майкъл Куни създават една от най-изобретателните и неустоими комедии, която премеждуват с престъпни намерения, безумни перипетии и комични обрати. Пиесата е специално написана за юбилея на Рей Куни, като събира цялото въображение и любов на авторите. В нейните страници ще откриете несравнимата комедийна виртуозност и енергия, които са характерни за творчеството на Куни от бащинското поколение.

"Том, Дик и Хари - Трима братя тъпанари" пренася зрителите в един свят на смях и безгрижие, който в днешните хаотични и несигурни времена се оказва оазис на забавление и щастие. Публиката има възможността да се отдаде на непрекъснат поток от смешни моменти, забавни ситуации и неочаквани обрати.

Спектакълът бързо завладява сърцата на зрителите със своите забавни диалози, динамична игра и наситен с хумор сюжет. Актьорският екип, воден от талантливия режисьор Стефан Спасов, изпъква със своя професионализъм и ентусиазъм, предавайки на публиката енергията и веселието на сцената.

Георги Георгиев, Филип Янев и Димитър Петров впечатляват със своите актьорски изяви като тримата братя тъпанари, които създават неповторими моменти на смях и забавление. Димитрина Гинева, Татяна Христова, Красимир Демиров, Любов Николова и Владимир Трендафилов създават ярки и забавни персонажи, допринасяйки за атмосферата на комични ситуации и невероятни обрати.
 

"Том, Дик и Хари - Трима братя тъпанари" е театрален спектакъл,

който се препоръчва на всички, които търсят незабравими моменти на забавление и разтоварване от ежедневието. Предстоящата постановка на ДТ "Йордан Йовков" обещава да бъде е незабравимо изживяване, което ще ви накара да се смеете до сълзи и да забравите за грижите на ежедневието. С комичните ситуации, неочаквани обрати и ярките актьорски изпълнения, "Том, Дик и Хари - Трима братя тъпанари" предлага два часа на пълно смях и забавление.

Продуцентът на спектакъла, ДТ "Йордан Йовков",

има богато театрално наследство и представя публиката с още едно вълнуващо представление, което обещава да остави незабравими спомени. Режисьорът Стефан Спасов изгражда силна и хармонична енергия на сцената, което се отразява на изразителността и играта на актьорите.

Не пропускайте възможността да се потопите в света на "Том, Дик и Хари - Трима братя тъпанари" и да се забавлявате.
 

Билетите за Фестивален комплекс Варна са вече са в продажба,

затова грабнете своето място и се насладете на един вълнуващ и забавен театрален спектакъл, който ще ви остави с усмивка и желание за още.

Предстои щастлив ден в живота на една симпатична млада двойка. 
Очакват посещение от социален работник, който да потвърди, че са одобрени, за да си осиновят дете. 
Всичко върви по план, докато двамата ненормални братя на бъдещия баща, с идеята да помогнат, не напълват къщата с контрабандни цигари, кашони с уиски, труп, разфасован на части и двама нелегални емигранти… 
Следва калейдоскоп от комични ситуации, абсурдни идеи, невероятни обрати, престъпни намерения и безумни перипетии, от които трябва да се измъкват, за да оцелеят като семейство…
последно представление:
21.06.2023 19:30 ФКЦ, ЗАЛА 1 Варна