ePortal.BG
Койна Русева и Асен Блатечки в УМОПОМРАЧЕНИЕ

УМОПОМРАЧЕНИЕ


14 гласа
14 Октомври 2024 19:00Варна - ФК, ЗАЛА 1 билети скоро
Актьори:
Асен Блатечки Асен Блатечки Койна Русева Койна Русева Стефан Иванов Стефан Иванов Никола Парашкевов Никола Парашкевов Никол Карабинова Никол Карабинова

Времетраене: 100 мин.
УМОПОМРАЧЕНИЕ
комедия от Сам Бобрик
Постановка:  Борислав Чакринов
Участват: Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов Никол Карабинова, Никола Парашкевов
Продуцент: Viva Arte

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след началото на спектакъла. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Театрална постановка УМОПОМРАЧЕНИЕ с Асен Блатечки и Койна Русева

комедията, която разкрива загадките на жените и предизвиква смях и размисъл. Постановката, режисирана от Борислав Чакринов, събира изключителен актьорски състав, включващ Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Никол Карабинова и Никола Парашкевов, за да представи на публиката незабравима и забавна комедия.

Комедията Умопомрачение разказва историята на един мъж,

който се опитва да разбере жените, но се сблъсква със серия от забавни и неочаквани обрати. Пълнокръвните образи и остроумните закачки в пиесата я превръщат в брилянтна комедия за живота, любовта и превратностите, с които се сблъскваме.

Режисьорът Борислав Чакринов умело води актьорския състав

през тази забавна и задълбочена комедия, създавайки спектакъл, който предизвиква бурни емоции у публиката. Изключително написан от награждавания американски писател Сам Бобрик, текстът на "Умопомрачение" ни предлага умни диалози и весело развитие на сюжета. Бобрик е автор на над 30 театрални пиеси и сценарист на популярни телевизионни сериали, които са оставили следа в световната култура.

Без да разкриваме всички интриги на пиесата, можем да кажем, че "Умопомрачение" ще забавлява и научава мъжете няколко важни урока по пътя на трудностите, но също така ще впечатли и дамите със своята проницателност и забавни обрати. Комедията успява да обърне насмешка върху собствените си герои, като разкрива по-широки истини за отношенията между половете.

"Умопомрачение" е спектакъл, който съчетава комедията

с живота и взаимоотношенията насред смях и размисъл. Той предлага забавление и незабравими моменти на театралната сцена. Билетите за представленията вече са в продажба, и е препоръчително да си ги осигурите навреме, за да се насладите на тази забавна и задълбочена комедия, която ще ви остави с усмивка и вдъхновение.

За всички фенове на театъра, които с нетърпение очакват да се насладят на постановката "Умопомрачение", имаме добри новини.
 

Билетите могат да бъдат закупени както онлайн

за това вълнуващо представление, чрез платформата ePortal.BG, така и на касата на Театър Българан.
За тези, които предпочитат удобството на онлайн пазаруването, ePortal.BG предлага лесен и бърз начин за закупуване на билети. Просто посетете уебсайта на ePortal.BG и въведете "Умопомрачение" в търсачката или отидете директно на страницата на представлението. Там ще намерите различни дати и часове на изпълненията, както и различни сектори и цени за билети.

За тези, които предпочитат да закупят билетите си на място, касата на Театър Българан е на разположение за вас. Отидете на касата в удобно за вас време и бъдете сигурни, че професионалният персонал ще ви помогне с избора и закупуването на билетите ви. Заплащането може да се извърши в брой или с карта, в зависимост от вашите предпочитания.

Не пропускайте вълнуващата комедия "Умопомрачение" и се уверете, че сте си осигурили своите билети. Изберете удобния начин за закупуване - онлайн през ePortal.BG или на касата на Театър Българан, и се насладете на едно незабравимо театрално изживяване.

Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.
 
Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат „Умопомрачение”.