ПРОДАЖБА НА ОНЛАЙН БИЛЕТИ

 
Бъдете част от най-големите събития във Варна, като си закупите билет за театърална постановка на любимия си актьор или за концерт на известни музикални звезди. Нашият уеб сайт ви дава възможност да изберете мястото, на което искате да гледате събитието, както и да изберете сред различни ценови категории.
Актуални предложения за театрални постановки, музикални събития и концерти в град Варна. Открийте любими актьори и певци в нашият културен афиш.
Предлагаме продажба на билети онлайн за Летен театър град Варна, ФКЦ Фестивален и конгресен център, Дворец на културата и спорта, Театър Българан, бар & ресторант MoonLight на Варненският плаж и други.

Билети за всички културни събития ще откриете в ePortal.BG и на касата на Театър БЪЛГАРАН.
Ако някой ви каже, че времето на театралните постановки и театъра е отминало, спрете да си общувате с него – нямате нужда от подобни хора в живота си.

Или пък ако сте добър и великодушен човек, хванете го за ръка и го заведете на театър, за да му докажете, че греши. Има много причини поради които е добре да се насърчава редовното гледане на постановки и българската сцена не е изключение.

Разнообразният афиш на ePortal.BG предлага да се насладите на културният живот в град Варна!

Закупете билети за театър и концерти от нашия уеб сайт и се наслаждавайте на най-добрите културни събития във Варна!

description 1

Актуално