ePortal.BG

"Великите на българската музика" с поредица концерти във Варна

Сподели


Фестивала "Великите на българската музика" организиран от БГ Мюзик къмпани и Българан събира ценители на музиката с "Юбилейни музикални вечери край морето" на 7 и 8 август в Moonlight Bar & Restaurant във Варна

Билети за концертите могат да бъдат закупени от билетните каси на Българан и Фестивален компллекс.
Oнлайн билети за концерт "СЪДБА - ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ" на Стефка Берова могат да бъдат закупени на ePortal.BG. За концерта на Янка Рубкина купи онлайн билети за „ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ – ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!” отново на платформата ePortal.BG.


на 7 август от 20.00 часа, Moonlight Bar & Restaurant
ЯНКА РУПКИНА НА 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Със специалното участие на Владислав Славов


Янка Рупкина навършва 85 години от рождението си. Това е повод за голямо и забележително събитие - юбилеен концерт.

За почитателите на Янка Рупкина, този концерт ще бъде не само среща с един от най-великите български изпълнители на народната музика, но и възможност да се насладят на неговите най-известни песни. Янка Рупкина е един от най-уважаваните и почитани представители на българската култура. Тя е родена на 15 август 1938 година в село Богданово, Бургаско. През 1960 г година започва да работи в Ансамбъла за народни песни към Българско национално радио.

От тогава до днес Янка Рупкина е записала стотици песни, които са станали класика на българската народна музика. Тя е известен със своя уникален глас, който е незабравим за всички, които са чували нейните песни. 

Юбилеен концертът на Янка Рупкина ще бъде изцяло посветен на нейната музикална кариера. Тя ще изпълни най-известните си песни, които са обичани от поколения българи. 

Този концерт е важен не само за почитателите на Янка Рупкина, но и за българската култура като цяло. Той ще бъде възможност за всички, които обичат българската народна музика, да се срещнат с един от най-изявените й представители. Този концерт ще бъде незабравимо изживяване за всички, които бъдат част от него. На 7 август 2023 година, българската музика ще отбележи един от най-важните юбилеи  - 85-годишнината на Янка Рупкина. 

Янка Рупкина е една от най-популярните и влиятелни български изпълнителки на всички времена. Тя е известна със своята способност да съчетава традиционната българска музика с модерния звук. Тя е записвала музика с много известни артисти от цял свят и е получавала множество награди и признания за своята творческа работа.

Специален гост, ще е младия певец и телевизионнен водещ Владислав Славов. Заедно те, ще изпълнят незабравими дуети. За събитието излиза и дуетния им албум.

Билетите за този юбилеен концерт вече са в продажба. Този концерт е истинско събитие в историята на българската музика и един незабравим начин да се отбележи 85-годишнината на една от най-големите български музикални легенди.

на 8 август от 20.30 часа, Moonlight Bar & Restaurant
СТЕФКА БЕРОВА
"СЪДБА - ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ"
Със специалното участие на Владислав Славов


На 8 август във Варна ще се проведе един от най-очакваните морски концерти на годината - Стефка Берова – „СЪДБА – ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ...“. Това ще бъде незабравимо музикално изживяване за всички любители на българската поп музика.

Стефка Берова е една от най-талантливите български изпълнителки на нашето време. Тя е известна с уникалния си глас и неповторимия си стил на изпълнение. С нейните хитове, като "Семеен спомен за Поморие", "Моряци" , "Шофьорите са като ято" и мн. др,, тя е спечелила множество фенове в България и по света.

Морският концерт на Стефка Берова на 8 август ще се проведе на една от най-красивите плажни зони във Варна – club MOONLIGHT, където ще можете да се насладите на музиката й, докато гледате вълните на морето. 

Специален гост, ще е младият певец и телевизионнен водещ Владислав Славов.Заедно, ще изпълнят едни от най – красивите дуети на България.

Не пропускайте този незабравим момент и се присъединете към нас на 8 август във club MOONLIGHT – Варна от 20.00 ч., за да се насладите на магията на Стефка Берова и да създадете незабравими спомени. Билетите за морския концерт вече са в продажба, така че не се колебайте да си ги закупите на време.